2310738885 Μεγάλου Αλεξάνδρου 26, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη martha_lepidou@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
Μάρθα Λεπίδου
Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες Κτιρίων - Πιστοποιητικά Ηλεκτρολόγου - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης - Ταυτότητες Κτιρίων - Πυρασφάλεια - Άδειες Λειτουργίας Καταστήματος - Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη

Η Μάρθα Λεπίδου είναι μια εξαιρετικά δραστήρια και έμπειρη Μηχανολόγος και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με έδρα τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που παρέχει από το 2022 και μετά, αποτελεί τον ιδανικό σύμβουλο για τις ηλεκτρομηχανολογικές ανάγκες κάθε πελάτη. Η Μάρθα Λεπίδου δεν εκτελεί απλώς εργασίες, αλλά παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της. 

Η εμπειρία της περιλαμβάνει ανάληψη έργων όπως ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες κτιρίων, πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου και ενεργειακής απόδοσης, ταυτότητες κτιρίων, πυρασφάλεια, άδειες λειτουργίας καταστήματος και ηλεκτρολογικές εργασίες. Η Μάρθα διακρίνεται για την ικανότητά της να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες της, ενώ το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να αναλάβει ολοκληρωμένα όλα τα έργα, εξασφαλίζοντας οικονομικές τιμές χωρίς να υποβιβάζει την ποιότητα των υπηρεσιών της.

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
     
 

Με αξιοπιστία, εμπειρία και επαγγελματισμό, η Μάρθα Λεπίδου είναι ο επαγγελματίας που μπορείτε να εμπιστευτείτε για τα ηλεκτρομηχανολογικά έργα σας.

 
     
     
    2310738885