2310738885 Μεγάλου Αλεξάνδρου 26, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη martha_lepidou@yahoo.com

Μάρθα Λεπίδου
Μηχανολόγος / Ηλεκτρολόγος Μηχανικός


Η Μάρθα Λεπίδου είναι μια εξαιρετικά δραστήρια και έμπειρη Μηχανολόγος και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με έδρα τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που παρέχει από το 2022 και μετά, αποτελεί τον ιδανικό σύμβουλο για τις ηλεκτρομηχανολογικές ανάγκες κάθε πελάτη. Η εμπειρία της περιλαμβάνει ανάληψη έργων όπως ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες κτιρίων, πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου και ενεργειακής απόδοσης, ταυτότητες κτιρίων, πυρασφάλεια, άδειες λειτουργίας καταστήματος και ηλεκτρολογικές εργασίες. Διακρίνεται για την ικανότητά της να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες της, ενώ το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να αναλάβει ολοκληρωμένα όλα τα έργα, εξασφαλίζοντας οικονομικές τιμές χωρίς να υποβιβάζει την ποιότητα των υπηρεσιών της.

 

Πιστοποιητικά Ηλεκτρολόγου

Πιστοποιητικά Ηλεκτρολόγου

Τα πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου αποτελούν ένα απαραίτητο κομμάτι της διαδικασίας πιστοποίησης και επαλήθευσης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ενός κτιρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες Κτιρίων

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες Κτιρίων

Κάθε ηλεκτρομηχανολογική μελέτη προσαρμόζεται με ακρίβεια στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη, παρέχοντας ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις χωρίς να υποβαθμίζει την ποιότητα του αποτελέσματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταυτότητες Κτιρίων

Ταυτότητες Κτιρίων

Η ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου αποτελεί τον ηλεκτρονικό φάκελο του κτιρίου, όπου καταγράφεται και παρακολουθείται η υφιστάμενη κατάσταση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πυρασφάλεια

Πυρασφάλεια

Η πυρασφάλεια αποτελεί ένα από τα βασικά ζητήματα ασφάλειας σε κάθε κτίριο και απαιτεί προληπτικές μετρήσεις και σωστή προετοιμασία για την προστασία από πυρκαγιές και άλλα πυροτεχνήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Τα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης παρέχουν στους ιδιοκτήτες και τους ενδιαφερόμενους σαφή εικόνα της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου τους και προτείνουν μέτρα βελτίωσης για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του κόστους λειτουργίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άδειες Λειτουργίας Καταστήματος

Άδειες Λειτουργίας Καταστήματος

Η Μάρθα Λεπίδου, αναλαμβάνει την εκδίδοση των Άδειων Λειτουργίας για καταστήματα, αναλαμβάνοντας τη διαδικασία της "Γνωστοποίησης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος" μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ